Första sidan    
   
     

Ljustorps Hembygdsförening

 

Teater Kabaré Karusell på Bygdegården
Teater Kabaré ( Maud Nyberg, Ronald Brandel, Erik Lidholm och Per-Anders Strand ) anländer kl 14 och påbörjar sitt uppbyggnadsarbete som avslutas med repetitioner och sångövningar för att komma i form och rätt stämmning. Till höger sjunger Ronald Brandel och Erik Lidholm spelar.
Matlagning och iordningställande har pågått under eftermiddagen. Nedan Margareta, Marianne, Birgitta och Per-Olof i köket.
Serveringen är en del av föreställningen och "personalen" samlas och får sina intruktioner till höger. På bilden syns Marianne, Margareta, Camilla och Eva ( klickbar bild ).
Marianne visar gästerna Ingela, Gun-Britt och Elisabeth till deras bord ( nedan ).

Ovan fotograferar Maud Nyberg Per-Olof (senare nummerflicka) ,Erik Lidholm och Markus Eriksson för senare publicering på teaterns hemsida.
Till vänster Timrå Teater-förenings ordförande
Helmer Borg med hustru Astrid och barnbarn.
Till höger anländer Jan och Gunilla.

Kjell och Maj-Britt Forsström ovan har fätt perfekta platser.

Till vänster har Bernt och Anna-Lisa Engströms funnits sina platser. Nedan äter Majken Sundberg, Jan och Majny Nilsson, Inga-Mai Perälä och Siv Bolander.

Till höger Ulla-Britt Ulander ( Timrå Teaterförening ) och Margareta Thunström (Ljustorps Hembygdsförening ) som tillsammans stod för kvällens arrangemang. Till höger om Margareta sitter Karin Bergfors.
Nedan låter Anita Hellstrand sig väl smaka av soppa och smörgås medan Ingrid Åslin och Harriett Sällström tittar på.

Sedan är det dags för föreställningen att starta, en resa som startar i harmoni, glädje och kärlek, men som snart kommer ut på det lutande planet med dissonanser och många förvecklingar.

När publiken efter flera inrop försvinner kommer timmar av nedmontering, pack-ning och städning. Till sist kan alla sätta sig ned och äta innan resorna till nattvila kan ske ca kl 23.30.


Kontakta Ljustorps Hembygdsförening

Tillbaka till första sidan

Copyright © 2001 Olof Ulander

Uppdaterad 20030925